Om oss

Berg presisjon AS
Berg presisjon AS er et firma etablert i 2010 av den doble skytterkongen, OL-finalisten og verdenscupvinneren Vebjørn Berg. Firmaet ble etablert etter at Vebjørn ble tilbudt å overta agenturet på Bleiker sportsvåpen. Firmaet er en nisjebedrift med lidenskap for presisjonsprodukter med spesialitet innen .22lr-ammunisjon både til match-, DFS- og skiskyting.

Firmaet yter personlig service og det er ikke uvanlig at Vebjørn leverer ammunisjonen til skyttere og skiskyttere  standplass med noen gode råd på kjøpet. Firmaet tar mål av seg til å være konkurransedyktig på pris og best på presisjon.

I tillegg til å være leverandør av våpen og ammunisjon, driver Vebjørn også som instruktør, trener og ekspertkommentator. Kanskje har du hørt stemmen hans i forbindelse med VM eller OL på NRK, TV2, Discovery eller på arenaproduksjonen på Landsskytterstevnet. Vebjørn er utdannet ingeniør og jobber også som prosjektleder.

Vebjørn la opp som skytter på internasjonalt nivå i 2015, men er stadig å se på standplass hvor han typisk yter bistand til landslaget eller følger opp sine barn.

Meny

Innstillinger