»  Søk
 Kontakt oss      

Navn Stilling E-post Telefon
Vebjørn Berg Daglig leder vebjorn@bergpresisjon.no (+47) 990 43 399
Tove M. Berg Kontor/fakturering tove@bergpresisjon.no (+47) 916 06 427

Postadresse
Berg presisjon AS
Skansevegen 34
N-1925 Blaker

 Om oss      

Berg presisjon AS er etablert av den doble skytterkongen Vebjørn Berg og hans kone Tove Berg. Vi fører produkter som Vebjørn selv bruker som internasjonal toppskytter. I vår portefølje har vi sveitsiskproduserte våpen fra Bleiker og ammunisjon fra Eley og Norma. Kombinasjonen Bleiker og Eley har vist seg uslåelig i 60 sk.liggende i ISSF World Cup 2009. Alle gullmedaljene ble vunnet med denne kombinasjonen. De øvrige medaljene i øvelsen ble forøvrig også vunnet med ammunisjon fra Eley. Vi fører produkter kun fra det absolutte toppsjiktet.
Vebjørn har med sine meritter og entusiasme for presisjonsprodukter en spesiell posisjon hos våre leverandører. Dette kommer deg som kunde tilgode.

Alle som kjøper Bleiker rifler av oss blir tilbudt hjelp til å stille inn våpenet. Vi kan også bistå med ammunisjonstesting. 
Vi viser fram våre produkter etter avtale. Kontakten med markedet skjer ute på konkurranser og gjennom denne nettsida.

Vi har et samarbeid med børsemaker Hans Kr. Wear ved tyngre våpenteknisk arbeid som krever fagkunnskap. Hans Kr. Wear har bl.a. nødvendig utstyr og kunnskap for å skifte løp på Bleiker grovkalibervåpen.

Berg presisjon AS har bevilling til å drive handel med våpen, våpendeler og ammunisjon.

Opphavsrett (c) 2021 Berg presisjon AS
Betingelser for bruk  |  Uttalelse om privatliv