»  Søk
 Ammunisjon .22lr    

ELEY 

   
 

 ELEY Tenex, kr 3,50

Verdens mest suksessrike .22 lr patron. Topproduktet for den mest kresne presisjonsskytteren.

 

 ELEY Match, kr 2,40

Andresortering fra Tenex-maskinene. Er mye brukt blant world cup skyttere og svært populær konkurransepatron innen DFS-skyting

 ELEY Match OSP, kr 2,40

Konkurransepatron med den gamle runde Tenex-kula. Anbefales for bruk i Sauer!

 ELEY Edge, kr 1,90

Trenings- og konkurransepatron med samme kule-profil som Tenex, men med lavere blykvalitet. Belagt hylse med svart farge.

 

 ELEY Club, kr 1,35

Treningsammunisjon. En klassiker som har vært på markedet i mange år

 
     
 LAPUA     
 Ammunisjonsnytt      
 Hvor mye har ammunisjonen å si?      

Kvaliteten på ammunisjonen har alt å si for resultatet. Det er store kvalietetsforskjeller innenfor samme fabrikat og ammunisjonstype. Slik er det også med ammunisjonen fra Tenex-maskinene til Eley. Det er derfor vi snakker om produksjonsloter og ikke bare ammunisjonstype. Når det gjelder produksjonsloter kan gode loter gå godt i noen våpen og mindre godt i andre våpen. Du får uansett ikke en dårlig ammunisjonslot til å gå godt i noen våpen.
For skyting på 50m kan du kjøpe den dyreste ammunisjonen og få en lot som har større egenspredning enn tieren, - men ikke hos Berg presisjon AS. Hver eneste Tenex-lot vi tar inn har Vebjørn persolig valgt ut på testbanen til Eley i Birmingham, England.

Hvor mye har ammunisjonen å si på 15 meter?
Det har vært en gjengs oppfatning at "alt går" på 15 meter. Sånn er det dessverre ikke. For å skyte innerblink må du ha ammunisjon som maksimalt holder 9,2 mm i ytre diameter. All ammunisjon går ikke godt. Særlig blant billigvariantene er det variabel kvalitet. Med stadig voksende interesse for DFS 15m-skyting øker også bevisstheten og kravet til presisjon. Det er her Berg presisjon AS har noe å tilby.

Vi fører det vi mener er den beste ammunisjonen i mellom- og toppsegmentet. Vi har også tatt inn billigvariantene, men disse selger vi med "bind for øynene". Det billigste presisjonsalternativet finner du i de rimelige ammunisjonslotene av Norma 2. Disse er valgt ut av Vebjørn persolig. I toppsegmenetet selger vi selvfølgelig Eley Tenex som fullstendig dominerer medaljestatistikken i World Cup. Vi selger presisjon.


Last ned 2010-katalogen fra Eley

Opphavsrett (c) 2021 Berg presisjon AS
Betingelser for bruk  |  Uttalelse om privatliv